Omvormers

Voor uw zonnesysteem maakt Opus Montage gebruik van omvormers van SMA.

Over SMA
De SMA Groep is met een omzet van 1,5 miljard euro in 2012 wereldmarktleider op het gebied van PV-omvormers, een essentieel onderdeel van elke PV installatie, en biedt als energiebeheerconcern innovatieve basistechnologieën voor toekomstige energievoorzieningstructuren aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niestetal bij Kassel en is internationaal vertegenwoordigd in 21 landen. De ondernemingsgroep biedt wereldwijd werkgelegenheid aan meer dan 5000 werknemers. SMA produceert een breed scala aan omvormers. Daartoe behoren specifieke omvormers voor alle toegepaste typen zonnepanelen en voor alle vermogensgrootten van PV installaties. Het assortiment omvat omvormers die aangesloten worden op het elektriciteitsnet alsook aparte eilandsystemen. Zodoende kan SMA voor alle vermogensklassen en installatietypen de technisch optimale omvormeroplossing aanbieden.

Levensduur omvormer

U moet er bij aanschaf van uw zonne-energiesysteem rekening mee houden dat u tijdens de levensduur van uw zonne-energiesysteem eenmaal uw omvormer moet vervangen. Opus Montage maakt gebruikt van hoogwaardige omvormers van SMA die zijn samengesteld met componenten van de allerhoogste kwaliteit en zijn ontwikkeld om 20 jaar mee te kunnen gaan. Mocht uw omvormer defect gaan, dan is het overigens in veel gevallen mogelijk tegen minimale kosten een gereviseerd toestel te ontvangen.

Daarnaast is er een garantieverlenging voor SMA omvormer van 5 naar 10, 15 of 20 jaar mogelijk.

De garantieverlenging Active omvat een vervangend SMA apparaat inclusief afhandeling van de verzending volgens de SMA garantievoorwaarden. Indien uw apparaat defect is, dan stuurt SMA u gratis een vervangende omvormer met alle nodige updates.